Om oss

Aspby konsulttjänster

Ägaren Kent Fredriksson startade Aspby Konsulttjänster 2013 efter det att Aspby Gård AB sålts.

Gården i Aspby byggdes 1969. 20 år senare bildades aktiebolaget och moderniserade jordbruket med 2 Lely-robotar för att effektivare kunna sköta 140 mjölkkor. Det producerades 1,3 miljoner kg mjölk per år samt brukades 270 ha åkermark. Företaget hade 5 anställda för att sköta 320 djur samt bruka 1000 ha skog.

Med den bakgrunden och stor kunskap inom skog- och jordbruk samt några år som ekonomichef på tillverkande företag erbjuder Aspby konsulttjänster ekonomisk rådgivning inom området. Där samarbetar vi med redovisningsbyrån Y-ekonomi i Härnösand för uppdrag som: 

  • Bokföring
  • Bokslut
  • Deklarationer
  • Investeringskalkyler mm

Skogsförvaltning

Vi på aspby är ägare av cirka 425 hektar produktiv skogsmark. 

Med bakgrunden från gården i aspby har vi bred och stor kunskap inom skog- och jordbruk. Vi tar därför gärna på oss olika skogsskötseluppdrag, plantering och röjningsuppdrag, så väl stora som små jobb. 

Import & försäljning

Vi importerar olika entreprenadmaskiner, jordbruksmaskiner och släpvagnar.

Vårt sortiment består även av redskap till jordbruk så som gödselomrörare och gödselpumpar. Import sker främst från Polen som idag är ett utvecklingsland främst när det gäller jordbruksmaskiner och redskap. Många av de kända märkena tillverkas här och vi kan hjälpa till att förmedla dessa.

Kero-Agro

Vi säljer nyproducerade produkter under vårt eget varumärke, KeRo-Agro.

Sortimentet består av olika containers i standardutförande eller tillverkade i specialutförande utifrån kundens egna önskemål.

Aspby konsulttjänster
Furuvägen 30
872 32  KRAMFORS

Tel: 070-3206387
E-post: kent.fredriksson@aspby.se